Stil

JELENA ROZGA PROŠETALA U ČIZMAMA OD 100.000 RSD: Žene lude za njima, a muškarcima se SLOŠI kad ih vide! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Stajling Jelene Rozge izazvao oprečne komentare!

Izvor: Instagram/rozgajelenaofficial

Jelena Rozga važi za jednu od najlepših pevačica u regionu, a poznata je i po elegantnom stilu odevanja koji mnoge devojke rado kopiraju.

Najnovijim modnim odabirom ona je pokazala da sasvim jednostavna kombinacija garderobe može da izgleda veoma moćno uz jedan efektan detalj, poput upadljivih čizama.

Lepa pevačica je objavila fotografiju sa ulica Splita, na kojoj pozira u uskim farmerkama, beloj bluzi i sakou oversized kroja, a potpuno "običan" autfit osvežila je lakovanim čizmama od kroko kože, koje sežu do kolena. Reč je o modelu luksuznog brenda Toteme, koje krasi minijaturna štikla – ona kakvu muškarci ne vole i nazivaju je "tetkastom". Ipak, dame uglavnom vole ovakve potpetice jer su udobne i mogu lako da se kombinuju uz sve...

Čizme koje je Rozga obula koštaju oko 940 dolara, odnosno oko 100.000 dinara, izazvale su pravu pometnju, što se vidi i po komentarima.

"Čizme kvare sve", "prelepa si, ali te čizme su užas", "vrati te čizme", neki su od komentara, a ima i onih koji su oduševljeni njenim stajlingom.

Kako se vama dopada?

Uživajte u još fotki lepe pevačice:

(MONDO)