Stil

ZA OVO JE DALA 33.000 DINARA, A ZINUĆETE KAD SHVATITE ŠTA JE U PITANJU: Žena u čudu - "Ljudi, je l' haluciniram?" (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Devojka pokazala neočekivan rezultat onlajn kupovine!

Izvor: Twitter/Screenshot/@SeekTheFinds

Koliko god da je onlajn kupovina zgodna u smislu da ne morate da izađete iz kuće da biste nešto pazarili, toliko je i nezgodna jer ponekad kupujete "mačku u džaku".

U to se uverila jedna devojka koja je na Tviteru pokazala rezultat svog onlajn šopinga – poručila je haljinu brenda Rui koja košta 300 dolara, odnosno više od 33.000 dinara, a ono što je dobila ju je zaprepastilo.

Komad odeće koji je dobila izgledao je slično onome što je videla na sajtu, ali je bilo daleko manje.

"I tako sam mislila da sam poručila haljinu... Ispostavilo se da sam potrošila 300 dolara na rukav", tvitovala je ova devojka.

Na fotografiji koju je uz to objavila je i haljina sa sajta sa kojeg ju je i poručila, a da ona nije pogrešila, govori i jasan opis ispod fotke, gde se između ostalog opisuje haljina sa izrezima, asimetrični izrez oko vrata i slično.

Izvor: Twitter/Screenshot/@SeekTheFinds

"Cena je bila previše dobra da bi bila istinita. Ali, da li haluciniram ili na slici lepo piše reč haljina?", upitala je devojka.

Uz haljinu se takođe prodaju i rukavi sličnog izgleda, ali košta manje – oko 21.000 dinara.

Devojka čija kupovina nije prošla po planu je, očekivano, razočarana, ali tviterašicu u tome videli priliku da se malo našale.

"Dakle, poručila si haljinu bez rukava, a poslali su ti rukav bez haljine", "Bolje bi ti bilo da uđeš nekako u tu haljinu... 300 dolara?!", "Možda treba da staviš u vodu da se rastegne", šalili su se.

"Odmah bih zvala njihovu korisničku službu i tražila da mi vrate novac", poručila je jedna devojka.

(MONDO)

Tagovi