Foto

PORUČIO DORUČAK ZA 800 DINARA, A KAD JE OTVORIO KUTIJU... "Sramota šta si platio, ovo je daleko od PRŽENICA"

Autor Tamara Veličković

Kada je pokazao kako izgleda doručak koji je poručio, a koji košta 800 dinara sa troškovima dostave, korisnici društvenih mreža ostali su šokirani.

Izvor: Shutterstock/Everything possible/Reddit/screenshot

Čini se da je dostava za hranu dostigla najveću popularnost ikada. Zbog ubrzanog tempa života, većina ljudi se oslanja na ovu jednostavnu aplikaciju, kojom svakodnevno uštede vreme.

Ipak, neki poručeni obroci mogu izgledati potpuno drugačije nego na fotkama, a to još teže pada kada znate da ste izdvojili više novca nego uobičajeno.

Takav slučaj isplivao je na Reditu, kada je jedan muškarac objavio fotografiju doručka. On je istakao da je iz jednog restorana poručio prženice, a na slici se jasno vidi da je dobio jedno parče tost hleba, koje je prepolovljeno i poširana jaja.

U svakom slučaju, dobio je obrok koji nije bio ni nalik poručenom. Doručak je inače platio 5.7 funti, odnosno oko 780 dinara, a "specijalni dodatak" koji je označio prilikom naručivanja, bilo je to što mu je obrok u kartonskoj kutiji.

"Nadao sam se da će uložiti više truda u obrok za 5.7 funti", napisao je on na Reditu.

Izvor: Reddit/screenshot

Naravno, usledili su brojni komentari: "Jaja u blizini prženog hleba", "Jaja u istoj kutiji kao i prženi hleb", "To je pravo smeće od hrane", "Pa ako su ovo prženice...", "Sve, samo ne prženice", glasili su komentari.

Kako je ova priča postala viralna, za strane medije oglasio se Grif Holand, suvlasnik pomenutog restorana.

"Doručak ne izgleda kako bi trebalo i mi smo u kontaktu s operaterom franšize, kako bi osigurali da sva naša hrana uvek izgleda dobro", rekao je on.

(MONDO)

Tagovi