Briga je za kritike

KIM SE OSUŠILA U REKORDNOM ROKU, SAD IMA NOVO PRAVILO: Jednu namirnicu izbacuje iz ishrane - "Tako mi se promenio život"

Autor Tamara Veličković

Kim Kardašijan odlučila je odgovori na mnogobrojne kritike zbog gubitka kilograma, pa otkriva da se i dalje pridržava zdrave ishrane.

Izvor: Profimedia

Na ovogodišnjoj Met gali u Njujorku najveću pažnju privukla je Kim Kardašijan. Na crvenom tepihu se pojavila kao Merilin Monro, tačnije, u njenoj haljini iz 1962. godine.

Tada su svi primetili da je Kim znatno smršala. Izgubila je oko deset kilograma za tri nedelje, a kako je rekla tada, bila je na dijeti kako bi se uvukla u haljinu.

Kim je zbog gubitka kilograma bila na udaru kritika, a sada je u jednoj emisiji otkrila da je nastavila da se hrani zdravo.

"Gledala sam na to kao na ulogu i stvarno sam htela da nosim ovu haljinu. Od tada sam nastavila da jedem stvarno zdravo", rekla je starleta, otkrivajući šta je izbacila iz ishrane.

"Ne pokušavam više da mršavim, ali imam više energije nego ikad. Izbacila sam toliko šećera, puno nezdrave hrane koju sam jela. Tako mi se promienio život", ispričala je.

Kako su mnogi stručnjaci isticali da je nezdravo izgubiti deset kilograma za tri nedelje, Kim ističe da se nada da niko neće krenuti njenim stopama.

"Nisam nikada rekla: 'Hej, zašto ne krenete sa mršavljenjem u kratkom vremenu?'. Za mene je to bilo kao, ok, Kristijan Bejl to može da učini za filmsku ulogu i to je prihvatljivo. Čak se i Rene Zelveger udebljala za ulogu. Meni je svejedno", rekla je Kim.

Pogledajte kako Kim sada izgleda:

 A pogledajte i kako je izgledala na Met gali:

Pročitajte i kako je na kraju Kim uništila haljinu Merilin Monro!

(MONDO)