Svaka čast!

SEVERINA IMA 50 GODINA I TELO DUPLO MLAĐE DEVOJKE: Pevačica otkrila u čemu je tajna i priznala da mrzi teretanu! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Severina otkrila koje navike u ishrani joj pomažu da izgleda ovako dobro u 50. godini!

Izvor: Instagram/severina/printscreen

Pevačica Severina ima 50 godina, iako joj, kada vidite njene fotografije sa nastupa ili one koje objavljuje na Instagramu, ne biste dali ni blizu toliko godina. Zgodna i zategnuta, Severina ima telo o kakvom mogu da sanjaju i daleko mlađe devojke, a ona je otkrila i kako joj to uspeva.

Pevačica je nekoliko puta isticala da ima istu kilažu decenijama – 55 kilograma, a sve je to rezultat dugogodišnjeg vežbanja i pridržavanja zdravih navika.

"Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća. U stvari, jedem sve. U poslednje vreme jako puno voća, a sada mi odgovara svo šumsko voće, dinje, lubenice", rekla je ona jednom prilikom u emisiji "Ekskluziv".

Ona je istakla i da uživa u hrani, kao i da može mnogo da pojede, ali da jednostavno ne želi da svoj organizam stalno opterećuje teškim i nezdravim namirnicama.

"Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem".

Severina, inače, dan uglavnom započinje smutijem, u koje dodaje voće i povrće, u zavisnosti od toga šta trenutno ima u frižideru i šta joj se jede. Omiljena letnja kombinacija su joj, kako je rekla, šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine, koje meša sa bademovim mlekom, a ponekad ubaci i malo banane.

Iako je veoma zategnuta i ima izvajane mišiće, pevačica nije ljubitelj teretane, pa ističe da je zahvalna što tako izgleda i bez napornih treninga. 

"Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri-četiri puta", zaključila je Severina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)