Tajna lepote

NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA IMA 73 GODINE, SVAKO JOJ "DA" 30: Dizajnerka otkrila KAKO NE STARI i vrlo je jednostavno!

Autor Tamara Veličković

Poznata dizajnerka Vera Vang napunila je 73 godine i otkriva ono što sve zanima - kako je moguće da ne stari?

Izvor: Instagram/screenshot/verawang

Fotografije sa rođendana poznate dizajnerke napravile su opštu pometnju na društvenim mrežama. Vera Vang je napunila 73 godine, a niko ne može da veruje kako izgleda.

Skoro svi bi joj "dali" 30, a ona otkriva da je sve u hrani i svakodnevnim navikama. Jednom prilikom je na pitanje pratiteljice o tome kako uspeva da tako izgleda u tim godinama, odgovorila: "posao, san, koktel s votkom i izbegavanje sunca".

Njeni obroci najčešće uključuju omlet s malo tosta i slanine, puding od vanile za doručak, pileću supu sa puno povrća za ručak i domaću kinesku hranu za večeru. U jednom intervjuu otkrila je da se budi oko osam ujutro, ali da nije baš jutarnja osoba i da joj je potrebno najmanje osam sati sna.

"Potrebno mi je 7 do 8 sati sna, a ako imam sreće i slobodne vikende, onda spavam po 10 sati", ispričala je i otkrila šta sadrži njen jelovnik:

"Obično se radi o jogurtu sa svežim voćem ili jajima s pilećom kobasicom, a ako je nedelja, počastim se dimljenim lososom na integralnom hlebu sa gomilom limuna. Nakon toga malo dižem tegove, ne previše, a na to mi ode nekih pet minuta", rekla je.

Ručak sledi u 12:30, a tvrdi da ga nikad ne preskače.

"Nikad ne preskačem obroke, potrebna mi je hrana za mozak. Volim suši sa smeđim pirinčom i povrćem, brokoli pripremljen na pari s piletinom i pirinčom, salatu od artičoke ili ribu", rekla je Vera i dodala:

"Pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam prestala da konzumiram sokove. Toga mi se bilo najteže odreći", dodala je.

Inače, Vera strogo pazi da ne večera posle 19:30 časova, a pet dana u nedelji jede u restoranima, dok vikendom konzumira kinesku hranu.

(MONDO)