Video

ANĐELINA DŽOLI ZGROZILA NAROD - OTKRILA ŠTA JEDU NJENA DECA: Tarantule i bube nisu najgore, evo šta uzimaju umesto ČIPSA

Autor Tamara Veličković

Čini se da je Anđelina Džoli najekstremnija slavna osoba kada su u pitanju svakodnevni obroci, kao i njena deca.

Izvor: Shutterstock/torook/Profimedia

Koliko god imala specifične stavove koje mnogi osuđuju, Anđelina Džoli ne mari za brojne negativne komentare. Ostaje dosledna svojim principima i odlukama, a koliko je ekstremna govori i hrana koju njena deca maltene svakodnevno jedu.

O glumičinoj ishrani se često polemisalo, jer je pre tri godine imala samo 40 kilograma. Iako je tada izjavila da tako izgleda zbog stresa, mediji su preneli da je reč o dijeti uz pomoć koje je izgubila više od 15 kilograma.

Kako su naveli, dijeta se sastojala od orašastih plodova i semenki, ali Anđelina je daleko ekstremnija od toga. Gostujući u emisiji "Dobro jutro, Ameriko", otkrila je pojedinosti svog dana, ali i šta njena deca jedu, a informacije su, blago rečeno, zgrozile javnost.

Tarantule i bube su samo jedan obrok na svakodnevnom jelovniku.

"Uživali su dok su jeli škorpije, naročito Šajlo. Ona voli tarantule i bube. Sva moja deca mogu da pojedu cvrčke kao kesu čipsa, oni su na to navikli. Sada učim kako da im lepše skuvam insekte sa malo začina", ispričala je glumica.

Izvor: Profimedia

Video njenog gostovanja proširio se društvenim mrežama, ističući da se glumica uključila u kampanju Bila Gejtsa u kojoj se insekti jedu umesto mesa.

Podsetimo, Anđelina je odstranila obe dojke zbog raka od kog je umrla njena majka, a naučnici veruju da će glumičin gen spasiti živote.

Posebna analiza za identifikaciju takozvanog "gena Anđeline Džoli" pomoći će ženama da izbegnu nepotrebne onokoliške operacije. Ovaj test će lekarima pružiti informacije koje će im biti od pomoći da predvide koja je verovatnoća od razvoja kancera.

(MONDO)