Bez dijete

CEO ŽIVOT KUBURI SA KILOGRAMIMA, SHVATILA U ČEMU JE ŠTOS: Kaja posle raskida nikad mršavija, samo jedno IZBACILA!

Autor Tamara Veličković

Pevačica Kaja Ostojić je drastično smršala, a otkriva da je sve uspela samo zato što je izbacila jednu namirnicu iz ishrane.

Izvor: Instagram/kaya_ostojic

Nakon raskida s hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, Kaja Ostojić se na društvenim mrežama hvali napornim treninzima. Čini se da je posvećena više nego ikad, a u prilog tome govore i rezultati koje je postigla.

Kaja nikad mršavija nije bila, a priznaje da ceo život varira sa kilažom. Kaže da joj nije lako da je održava, ali je uspela da smrša oko deset kilograma. Ono što je zanimljivo, to je da Kaja ne praktikuje dijete, a izbacila je samo jednu namirnicu iz svoje ishrane.

"Iako tako ne deluje, u životu sam mnogo puta varirala sa kilažom. Kada sam shvatila da ne mogu da uđem u svoju garderobu, rekla sam sebi da moram nešto da preduzmem. Vaga je pokazala da imam deset kilograma više nego sada. To je bila brojka od koje sam padala u nesvest", otkrila je Kaja za Informer.

Pevačica naglašava da uopšte nije potrebno da jede nezdravu hranu kako bi se ugojila.

"Ne moram stalno da jedem nezdravu hranu da bih došla do kilaže koja je za mene noćna mora. Dovoljno je da popijem dve-tri čaše vina, da jedem hleb uz svaki obrok ili pojedem nešto slatko i eto meni dodatnih kilograma. Čak ni redovni treninzi ne mogu da me spasu gojenja", rekla je.

Odlučila je da koriguje svoju ishranu.

"Pozvala sam nutricionistu, jer mi treba neko da me usmeri i neko od koga imam strah i odgovornost da ne prekršim pravila. Dala mi je jelovnik po kom sam svaki dan kuvala. Izbacila sam meso, samo ponekad pojedem ćureće belo", rekla je Kaja, apelujući da mnogi greše jer misle da je izgladnjivanje način za mršavljenje.

"Dijete stvaraju jo-jo efekte i zdravstvene probleme. Posle raznih dijeta sam se brže gojila nego što sam mršavila", objasnila je pevačica i dodala:

"Nisam otečena, jer prethodnog dana nisam jela ništa što će da mi zadržava tečnost, zbog čega ću izgledati kao strašilo. Ako uveče jedemo slano i začinjeno, neminovno je da se nadujemo", objasnila je Kaja.

Evo kako izgleda njen jelovnik:

  • Doručak: pet kašika ovsenih pahuljica, pet badema, malo lana i čije, malo kruške, kivija, borovnica i suve šljive.
  • Užina: 2 pomorandže
  • Ručak: 300 g brancina i 200 g zelene salate
  • Večera: Potaž od povrća i salata.
  • Svakodnevni detoks: jedna pomorandža isceđena u litar vode i jedan litar čaja od peteljki trešnje koje pijete u toku dana.

Pogledajte najupečatljivija Kajina izdanja:

(MONDO)