Iskustvo

KAKO MI JE PROSTITUTKA JEDNIM POGLEDOM SPASLA ŽIVOT: Mazili smo se tokom video poziva, sve dok nije videla moj PE*IS!

Autor Tamara Veličković

Bela Grejs razmenjivala je vrele trenutke preko video poziva sa jednim muškarcem, kojem je jednim pogledom uspela da spasi život.

Izvor: Instagram/bellegrace2x

Brojne dame koje se bave "najstarijim zanatom" nekada su imale različite profesije. Kada su osetile bržu i lakšu zaradu pružanjem seksualnih usluga, tu su i ostale. Tako je Bela Grejs, zahvaljujući tome što je bila medicinska sestra, samo jednim pogledom uspela da spasi život jednom muškarcu.

Na svu sreću, prostitutka i neimenovani muškarac skoro svako veče razmenjivali su vrele trenutke putem video poziva. Bela je na taj način dobro upoznala svog klijenta, a onda je u jednom trenutku primetila promenu.

Dok je gledala u njegov polni organ, Bela je primetila da je muškarcu jedan testis uvećan i tom prilikom ga ja savetovala da ode na pregled kod lekara. Naglasila je da je najbolje da ne odlaže, već da to uradi "dok ne bude kasno". Bila je u pravu, lekari su ustanovili da muškarac boluje od agresivnog oblika raka testisa.

"Trebalo mi je oko četiri nedelje da ga uverim da mora da ode kod lekara. Bilo mu je užasno neprijatno", rekla je Grejs.

Muškarac je započeo sa lečenjem i kako Grejs kaže, stalno ističe koliko joj je zahvalan. Priznao je da mu je njeno insistiranje pomoglo, kao i da takvu promenu na testisu nije shvatao ozbiljno. Muškarac ističe da mu je Bela spasila život.

Rak testisa je relativno retka bolest, ali predstavlja najčešči malignitet kod muške populacije starosti od 15 do 40 godina.

Glavni simptomi su bezbolna, otečena kvržica u jednom od testisa ili bilo kakva promena oblika i veličine. Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, većina kvržica ili otoka nije rani znak raka, ali upozorava da nikada ne treba da ih zanemarite.

Ovo su ključni znaci na koje treba da obratite pažnju:

  • Kvržica ili otok u testisu
  • Tup bol ili oštar bol u testisima
  • Povećanje testisa
  • Razlika između jednog i drugog testisa
  • Osećaj težine u skrotumu (mošnicama) ili u preponama
  • Tup bol u donjem delu trbuha ili u preponama
  • Iznenadno nakupljanje krvi ili tečnosti u skrotumu

(MONDO)