VIDEO

SNIMCIMA NAMAMI STOTINU ŽENA DA SE GRABE: Proglasile ga NAJSE*SEPILNIJIM, ali ne zbog izgleda - "Ovakav se jednom rađa"

Autor Tamara Veličković

Muškarac je stekao veliku popularnost zahvaljujući društvenim mrežama, ali i žene koje se bore da ga osvoje.

Izvor: Tiktok/cedriklorenzen

Da li je i u kojoj meri fizički izgled bitan ili presudan, tema je o kojoj može konstantno da se raspravlja. Ukusi su različiti, ali kada je ovaj muškarac u pitanju, žene su jednoglasne. Sedrik Lorencen stekao je veliku popularnost na društvenim mrežama i to zahvaljujući snimcima koje objavljuje.

Samouki kuvar često prezentuje specijalitete koje priprema, ali čak ni obroci nisu razlog zašto mu je inboks pun bračnih ponuda. Suština je u onome što radi nakon što servira jelo - stekao je reputaciju pedantnog muškarca i ujedno najse*sepilnijeg. On u snimcima prikazuje kako pere sudove i čisti radni deo kuhinje, što je žene oborilo s nogu.

Takođe, Sedrik ima poseban metod čišćenja - svakom tanjiru, činiji i priboru posveti posebnu pažnju, a potom ženski pol namami otkopčavanjem i skidanjem košulje. Osim toga, obožava da provocira žene zavodničkim pogledom, a ako se neki komentar ispod njegovog snimka najviše ponavlja, onda je to ovaj: "Pravi muškarci peru sudove".

Mnoge žene pišu da bi volele da baš on bude njihov "poklon za Novu godinu", ističući da se ovakav muškarac "jednom rađa". "Ovo je nešto najprivlačnije što sam videla", "Volela bih da ga vidim kako usisava", "Hvala Bogu da ima ovakvih muškaraca", "Uživam u ovom trenutku", "Zna kako da privuče publiku", "Ovo se jednom rađa", "Blago ženi koja ga ima", glase samo neki od komentara.

Pogledajte na koji način priprema obrok:

...i kako izgleda kada čisti:

(MONDO)