Stil

OVE STVARI TREBA DA REŠITE PRE NOVE GODINE! Zaboravite na njih ako želite da vam krene u 2023, a jedno je KLJUČNO

Autor Teodora Boškovski

Stručnjak za modu i lepotu savetovala je kojih stvari treba da se rešite i uradite pre Nove godine!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nova godina mnogima znači i donošenje novih odluka, promena na životnom i ljubavnom planu, kao i načina razmišljanja, ali i bacanje starih stvari kako bi 1. januar dočekali rasterećeni i novi.

Stručnjak za modu i lepotu, na Internetu poznata kao Šejen, otkrila je listu stvari kojih biste trebali da se otarasite pre nego što zakoračite u Novu 2023. godinu. Na prvom mestu na njenoj listi našao se stari donji veš.

"Pod broj jedan rešite se starih pohabanih gaćica, grudnjaka i čarapa, pogotovo onih sa rupama", rekla je ona i dodala da u starim i poderanim stvarima ne bi trebalo da uđete u novu godinu. Zatim, na drugom mestu našlo se čišćenje kuće, tačnije uklanjanje prašine.

"Oslobodite se proizvoda za negu kože i šminke kojoj je istekao rok", istakla je ona kao treću stavku, a zatim dodala nešto što će mnogima koristiti pogotovo za novo poslovno angažovanje ili radno mesto, a to je ažuriranje radne biografije, odn CV-ja. Na četvrtom mestu jeste preuređivanje doma, tačnije novi raspored nameštaja koji će prostoriji dati novi izgled, barem vizuelno. Prema rečima ovog stručnjaka nije na odmet da pomerite mesto kreveta ili garniture i preuredite enterijer.

"Kad smo već kod 'novog' života, popravite nešto što ste rekli da ćete popraviti, jer je ostalo nepopravljeno tokom cele godine", rekla je ona za kraj.

(MONDO)