Stil

DA LI SI NORMALNA?! UPROPASTILA SI SE! Nove fotke muzičke zvezde napravile haos, zalepila TREPAVICE po celom licu (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Šok izdanje Dodže Ket - zalepila trepavice na bradu, nausnice i obrve!

Izvor: Profimedia

Svi pričaju o izdanju muzičke zvezde Dodže Ket! Poznata je po ekstravagantnim modnim kombinacijama, stručnjaci kažu da parira Lejdi Gagi, ali kada je nešto previše - previše je. Makar tako misle korisnici društvenih mreža koji su opleli po najnovijim fotkama reperke. Zanosna crnka i vlasnica svetskog hita "Say So" izgledala je neprepoznatljivo!

Iako mnogi kažu da Dodži savršeno pristaje "muška frizura", niko nije mogao da veruje šta je uradila sa licem. Reperka je obukla braon predimenizonirano odelo i belu košulju sa zelenim prugama, a čitav autfit upotpunila je belim cipelama i plavim naočarima. Ipak, kada su fotografi slikali Džodu izbliza, imali su šta da vide.

Reperka je veštačke trepavice zalepila gde je stigla, samo ne tamo gde treba. Imala je blagu šminku, na trepavicama običnu maskaru, ali zato je veštačke zalepila na bradu, nausnice i obrve! Nije sasvim jasno šta je želela da postigne, zbog čega su korisnici mreža dali svoj sud.

Izvor: Profimedia

"Bizarno", "Šta je ovo, užas", "Uplaši me", "Ja se samo nadam da ovo neće postati moda", "Je li se ona maskirala ili šta?", "Ja ne razumem", glasili su samo neki od komentara. Podsetimo, Džoda je takođe izazvala veliku pometnju na Nedelji mode u Parizu kada se pojavila sa 30.000 Swarovski kristala na sebi. Upadljiv izgled, delo kreativnog direktora modne kuće "Skjapareli" Danijela Rouzberija, oživeo je šminker Pet Makgrat. Posle pet sati šminkanja Dodža Ket je zasenila prisutne.

Izvor: Profimedia

(MONDO)