GLASAJTE!

GAZE 6. I 7. DECENIJU, NE ZNA SE KO BOLJE IZGLEDA! Scena Klunija i Breda razludela žene - KO JE BOLJI FRAJER? (ANKETA)

Autor Tamara Veličković

Dva holivudska zavodnika rame uz rame - za koga glasate?!

Izvor: Profimedia/Darla Khazei/INSTARimages.com/Kristin Callahan/Everett Collection

Džordž Kluni (61) i Bred Pit (59) definitivno spadaju u top 10 najboljih frajera sveta, uprkos naučnicima koji ih nisu stavili na ovu listu. Samo dve godine razlike između holivudskih velikana dovoljne su da povučemo paralelu i pitamo vas - ko je bolji frajer? Bilo da su sedi, kratko ošišani ili ponosno "furaju" dugu kosu, njihova imena su jedan od najčešćih odgovora žena na ovo pitanje.

Popularni dvojac trenutno je u Njujorku zbog snimanja novog zajedničkog filma pod nazivom "Vukovi". Ako je suditi po fotkama koje su osvanule, ovo filmsko ostvarenje biće prava poslastica za lepši rod. Džordž i Bred uslikani su nakon zajedničke scene u sličnim modnim kombinacijama - nepogrešivoj crnoj boji.

Zakletog neženju, prepoznatljivog izgleda sa sedom kosom i razoružavajućim osmehom je "zarobila" Amal Kluni, njegova sadašnja supruga, sa kojom je u braku dobio blizance. Kluni često dobija pitanja na račun izgleda, kojem duguje ishranu. Hrana koju Klunijevi jedu je usko povezana sa podnebljem odakle i dolazi njihov kuvar, sa Sardinije, gde su najdugovečniji ljudi. Porodica Kluni najviše uživa u pici, ali i u domaćim jelima različitih kuhinja od sušija, preko libanske kuhinje do indijske, ali i italijanske.

Bred Pit je oduvek važio za najlepšeg i najzgodnijeg glumca, toliko da su mu se praštali najveći mogući kiksevi. Jedan od primera je kada se miljenik žena na premijeri filma pojavio u suknji - odevnom komadu u kom nijedna žena ne bi volela da vidi svog saputnika. Ipak, za njega su imale reči hvale, jer... To je Bred Pit.

Glumac ponosno nosi svoje bore. Prema britanskom medicinskom direktoru Njujorške dermatološke grupe, doktoru Kostasu Papageorgiou, Bred Pit zaista vodi računa o svom fizičkom izgledu. "Ne pokušava da izgleda mlađe, ali izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da Bred vodi računa o svom licu i vratu i da ih štiti od sunca i na ovoj način čuva elastičnost kože. Iako bi Bred mogao da uradi operaciju blefaroplastike pomoću koje bi 'sredio' gornje kapke, on je dovoljno pametan da to izbegne i zadrži prirodan izgled", rekao je jednom prilikom dr Kostas.

Glasajte!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)