PROMENA

OTIŠAO SAM NA SELO I TRANSFORMISAO ŽIVOT! Iznenadio porodicu posle 7 meseci, ni roditelji ga NISU PREPOZNALI (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Nakon mnogobrojnih neuspešnih dijeta, odlučio je da ode na selo i postigne neverovatan uspeh.

Izvor: Instagram/screenshot/the.okeeffe

Brajan O'Kif je celog života patio od gojaznosti. Kao i mnogi drugi, oprobao se u raznim režimima ishrane, dijetama, vežbanju, ali svaki rezultat koji je postigao, kratko je trajao. Konstantno je osećao da dobija kilograme, jer je njihov povratak bio brži od gubitka. Odlučio je da uvede drastičnu promenu - ode na selo.

Pre nego što se preselio u malo selo u Španiji, Brajan je imao oko 150 kilograma. Napustio je posao, prekinuo komunikaciju sa porodicom i prijateljima i odlučio da se upusti u proces mršavljenja. Za sedam meseci je izgubio 62 kilograma, a potom je odlučio da se vrati u Irsku i iznenadi najbliže. Objavio je snimak na TikTok-u, a zabezeknute reakcije prikupile su više od 32 miliona pregleda.

Brajan je objasnio da je nagli višak kilograma dobio kada je otišao na koledž u London. Vodio je "tipičan studentski način života" koji je u kombinaciji sa povredom doveo do prekomerne težine. Tokom svojih dvadesetih, isprobao je sve vrste dijeta i vežbanja, išao je u klinike za kontrolu težine, a čak je i stavio balon u stomak koji je trebalo da smanji glad, a koji je kasnije uklonio.

Brajan je smatrao da će odlazak na selo da pomogne njegovom cilju. Objasnio je da je njegov društveni život bio usredsređen na hranu i piće, te je tako rešio da ode u malo ribarsko selo na Majorci, Kalu Figueru, koje zimi ima samo jednu otvorenu radnju. Šetao je psa, plivao, trčao, hodao pet sati dnevno, a onda je uveo i treninge. Za mesec dana dao je otkaz da bi se 100 odsto fokusirao na gubitak težine, živeo je od svoje ušteđevine i štedeo novac kuvanjem obroka.

Kada se u julu 2022. pojavio na vratima svog doma, porodica je ostala zatečena. Otkrio je da ga roditelji nisu prepoznali, a kako je to izgledalo, pogledajte u snimku:

(MONDO)