FOTO

BIVŠA SRPSKA SNAJKA OBJAVILA NOVE FOTKE, SVI PIŠU: VRATILA SE! Lima oduševila TRANSFORMACIJOM i zapušila usta svima!

Autor Tamara Veličković

Adrijana Lima je novom serijom fotografija zapušila usta svima koji je prozivaju zbog kilaže.

Izvor: Profimedia

"Izobličila si se", "Ovo više nije ista žena", "Koliko je nekad bila lepa", "Baš se zapustila", "Ne prepoznajem je", samo su neki od komentara koji na mrežama kruže o Adrijani Limi. Razlog je drugo stanje, a fatalna Brazilka je u avgustu prošle godine na svet donela treće dete - dečaka. Poznato je da se Adrijana nije trudila da "brzinom svetlosti" izgubi kilograme nakon porođaja, već je želela da pokaže kako žena zaista izgleda. Sada je usledio obrt.

Na Instagramu je objavila seriju fotografija i milioni pišu rečenicu koja je obeležila njenu transformaciju - "Vratila si se". Slavna manekenka je jednom rečenicom stavila tačku na silne prozivke i istakla koliko je ponosna na promene koje su nastupile nakon treće trudnoće. "Isticanje majčinske senzualnosti i prihvatanje svog prelaznog izgleda", poručila je Adrijana Lima pozirajući u glamuroznoj haljini.

"Uvek lepa", prokomentarisala je njena koleginica Lais Ribeiro. Podsetimo, Lima je 29. avgusta dobila sina Sajana sa francuskim producentom Andreom Lemerom. Pored sina Sajana ima i ćerke Valentinu i Sijenu koje je dobila sa bivšim suprugom, proslavljenim košarkašem Markom Jarićem.

Na prestižnim događajima je ispratila modni trend koji je postavila Rijana tokom trudnoće - otkrivala je stomak, što je često nailazilo na negativne komentare. Ponosna mama i nekadašnji model, danas je prvi FIFA ambasador zadužen za odnos sa navijačima! Pogledajte kako je Adrijana izgledala tokom trudnoće:

(MONDO)