Stil

"NE SLUŠAJTE SVE ŠTO VAM POZNATI KAŽU!" Glumicu urnišu zbog ishrane i pogrdno nazivaju - "doručkuje" kafu i ruča kosti

Autor Teodora Boškovski

Glumica Gvinet Paltrou naišla je na oštre kritike zbog svog načina života. Evo o čemu je reč!

Izvor: Profimedia/Vogue

Glumica Gvinet Paltrou (50)  jedna je od poznatih ličnosti koja vodi računa o svom izgledu, redovno vežba i ima posebnu ishranu - ljubitelj je povrća, a u širokom luku izbegava termički obrađenu hranu, tačnije pečenu.

U nedavnom intevjuu sa dr Vilom Koleom u emisiji "Umetnost zdravog života", oskarovka je detaljno opisala svoju dnevnu rutinu, koja uključuje kafu od koje joj neće "skočiti" šećer u krvi. Njen prvi obrok tačno u podne jeste supa od kostiju, a zatim za kraj dana sledi rana večera s "puno povrća" . Takođe, izemeđu ova dva obroka glumica se dosta kreće, bilo da je to šetnja ili vežbanje. Neizostavni deo je i sauna od pola sata.

Nakon njenog intervjuaa, komentari ljudi nisu bili nimalo puni reči hvale, baš suprotno, glumici su pripisali novi epitet - "mama badem" koji inače predstavlja pogrdni naziv za ženu srednjih godina koja jede vrlo malo. Takođe, ovaj naziv je simbol za osobe koje su opsednute lepotom, mrašavošću i modernim dijetama.

Ni popularna nutricionistkinja Lauren Kadilak nije ostala imuna na njen stil života i našin ishrane. Kako je primetila, Paltrou ne jede "nikakvu hranu" za početak dana i da supa od kostiju zapravo "nije obrok".

"Ovo nije dovoljno hrane, posebno za nekoga ko ima 163 centimetara. Molim vas, prestanite da pratite i slušate zdravstvene savete slavnih osoba", rekla je ona za kraj.

Pogledajte kako izgleda Gvinet Paltrou:

(MONDO)