SLAŽETE LI SE?

OD REDOVNIH INTIMNIH ODNOSA DO JUTARNJE VELIKE NUŽDE! Srbi otkrili svoje najzdravije navike - u jedno se VEĆINA KUNE

Autor Teodora Boškovski

Evo koje su nazdravije navika Srba!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Menjanje loših navika u početku ume da bude teško, ali svaki korak ka tome je stepenica više ka zdravijem životu. Uvek je lakše ostati u zoni komfora i povinovati se onim nezdravim navikama, ali kad-tad se sve to odrazi na naš organizam.

Jedan Srbin na Internetu je upravo želeo da pokrene diskusiju vezanu za ovu temu, te se zapitao: " Koja je vaša najkorisnija navika?" Za njega lično to bi bilo čitanje. Kako smatra, to je najbolja vežba za mozak, povećava fond reči, oblikuje mišljenje... Odmah zatim usledili su i drugi odgovori, korisni ali i nešto šaljiviji.

"Šetnja (trudim se svakog dana) neka vežba ujutru lagana, tuš (hladan ne uvek ali kad treba), pročita se (kad se ima vremena i volje) nešto. Drug/drugarica neka kafica i naravno ako može intimni odnos", glasio je među prvim komentarima.

"Čim ustanem odem da se*em. Nemam problema onda da jurim WC tokom dana, ujutro istovarim drvo i to je to", kroz šaljiv ton je odgovorio drugi.

"Rano ustajanje - duže traje dan", smatrao je još jedan Srbin, dok je drugi dodao da ide u teretanu pet do šest puta nedeljno.

Pogledajte još neke od najkorisnijih navika Srba:

  • "Ležem najkasnije do pola dva, ustajem najkasnije u pola 10. Ne jedem posle 8 uveče".
  • "Ne pušim."
  • "Redovni intimni odnosi."
  • "Čitanje, joga, zdrava ishrana i potpuno ignorisanje većine društvenih mreža."
  • "Šetnja po svim vremenskim uslovima, leti ne propuštam da sva 4 meseca plivam svaki dan."

Na kraju krajeva, kako se da zaključiti, najviše odgovora je bilo za čitanje. Osim što nam omogućava da naučimo nešto novo, proširimo vokabular, isto tako pozitivno utiče na naše raspoloženje, pokazalo je jedno istraživanje.

A koje su vaše zdrave navike?

(MONDO)