Na pisti mačka, a privatno...

STRUČNJACI RAZOTKRILI IRINU ŠAJK: Našminka se za 15 minuta, koristi samo 1 puder, a zapanjiće vas kako stavlja MASKARU

Autor Maja Gašić

Profesionalci su otkrili trikove jedne od najlepših žena na svetu. EVo kako se šminka Irina Šajk!

Izvor: Instagram/Screenshot/irinashayk

Jedna od najlepših žena na svetu, model Irina Šajk, na pisti obično nosi jarke karmine i šminku koja ističe oči, a u privatnom životu njena mejkap rutina je sasvim drugačija. Lepa Ruskinja ne utroši više od 15 minuta dnevno na ulepšavanje, a uvek izgleda savršeno prirodno, kao da "ništa nije radila" na licu. 

Profesionalci su otkrili njene trikove, vrlo su jednostavni i svako može da ih primeni! Pogledajte galeriju slika koje otkrivaju koliko priodno deluje njena šminka.

Nakon što je toliko godina provela u modnoj industriji, uvek tip-top doterana, ne iznenađuje što se Irina u "običnom" životu oblači kao svaka druga devojka - dukserice, helanke i farmerke su njena omiljena odeća.

Izvor: Instagram

Isto važi i za šminku – modnim pistama i crvenim tepisima Irina šeta noseći "tešku" šminku, jarke karmine i sa naglašenim mejkapom na očima, ali privatno stavlja najviše jedan sloj maskare. Na društvenim mrežama je otkrila da joj je dnevno potrebno između 10 i 15 minuta da se našminka, a evo i koja je njena rutina...

Pogledajte i kako izgleda kada se dotera za crveni tepih...

Koža

Pošto je izuzetno zauzeta, lepotica nema vremena da sačeka da koža upije prajmer, zato odmah na lice nanosi BB kremu koja obuhvata sve tri funkcije: hidrataciju, zaštitu i ujednačavanje tona. Zahvaljujući ovom proizvodu koža blista, ali u isto vreme ne izgleda da ima puno podloge na licu.

Oči

Ponekad, kada ima vremena, Šajkova izvuče ajlajner da bi postigla "mačkasti efekat" na očima. Ali kada je u žurbi, jednostavno nanese tanak sloj maskare - uvek tako da se ne naprave grudvice

Usne

Za svakodnevnu šminku manekenka koristi ruž prirodne nijanse ili sjajni balsam. Oba proizvoda se nanose u tankom sloju, a zatim se lagano posvetljuju do same ivice usana, kako bi izgledale što prirodnije. 

Osim što se uvek trudi da joj lice izgleda što prirodnije i sa minimalno šminke, Šajkova veoma vodi računa o telu, redovno vežba zbog čega ima tako savršenu liniju. Pogledajte njene fotorafije u kupaćem i biće vam jasno zašto je zovu "bombom" u 38. godini!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)