FOTO

IMAŠ 100 KG, U KUPAĆEM SI NILSKI KONJ, JOŠ OVO PROMOVIŠEŠ! Haos sa najatraktivnijom ženom - pokazala ŠTA JEDE na plaži!

Autor Tamara Veličković

Ešli Grejem, najpoznatija plus sajz manekenka, ponovo na meti kritika.

Izvor: Profimedia/CRY-MA/thephotone.com

Najpoznatiji plus sajz model današnjice ponovo je u centru pažnje. Ešli Grejem (35) definitivno je oguglala na loše komentare, a sve zbog promovisanja viška kilograma, celulita, strija. Istina je da ima žena koje je podržavaju u zalaganju za prirodni izgled, ali mnogima se ne dopada što se njenim trudom postiže mišljenje da je "gojaznost normalna stvar", a zapravo nije dobra za zdravlje.

Još veća hajka nastala je kada je Ešli ove godine dobila i zvaničnu titulu najatraktivnije žene sveta. Ljudi širom sveta se ne slažu, iako joj niko ne osporava prirodnu lepotu, savršene crte lica i brojne uspehe. Ešli je nedavno uslikana na plaži u kupaćem kostimu, a fotografije koje su obišle svet - nisu naišle na pozitivne reakcije. Mnogi su je nazivali pogrdnim imenima, a niko nikada nije dobio njenu povratnu reakciju. Ne mari. I dalje se zalaže za "nesavršenosti".

Ovoga puta, Ešli je objavila seriju fotografija sa plaže. Trenutno je na odmoru na jugu Italije sa suprugom Džastinom Ervinom, a svojim pratiocima pokazala je šta jede na plaži. Poznata kao neko ko ne broji kalorije, manekenka je uslikala kako uživa u pici, a potom u maslinama, hlebu, siru, salati od paradajza i luka. Na fotkama su takođe i orašasti plodovi i kanole koje ona posebno voli.

Njen izbor hrane naišao je na negativne komentare: "Pa zar masnu picu na plaži?", "Stvarno je previše da, pored svega, ti promovišeš brzu hranu na plaži", "Jedno je prirodan izgled, drugo nezdrav život", "Mnoge devojčice se ugledaju na tebe, preterala si"...

Ešli ne krije da je opčinjena italijanskim gradićem i da planira da se jednog zauvek preseli na jug Italije. "Šila je skriveni dragulj pored mora na jugu Italije, mesto za koje se nadam da ću ga jednog dana zvati domom. To je primorsko blago sa toliko šarma, lepote i kulture, zbog čega želim da ovo podelim sa svetom. Kada budete planirali svoju sledeću evropsku avanturu, ne zaboravite da dodate ovaj magični grad na svoju listu", poručila je Ešli.

Pogledajte izdanje koje je najviše komentara izazvalo:

(MONDO)