Ovo je HIT!

"UJAK PEČE 1.000 LITARA RAKIJE, A NOLE K'O CRVENO SLOVO!" Moldavka Kristina otkriva kao izgleda BRAK sa SRBINOM (VIDEO)

Autor Teodora Boškovski

Moldavka Kristina Kataman na šaljiv način otkriva kako izgleda brak sa Srbinom!

Izvor: Instagram/screenshot/cristinacataman

Strankinje udate za Srbe već na početku bračnog života dožive jednu vrstu kulturološkog šoka. Običaji i tradicija razlikuje se od kraja do kraja. Ali, ipak postoje neke stvari koje su univerzalne i kada ih stranci dožive ili im preostaje da se "prekrste" i prihvate ih, ili "put pod noge".

Kristina Kataman (28) iz Moladivije odlučila je da zavoli i prihvati srpske običaje nakon što se udala za Srbina sa kojim je osnovala advokatsku kancelariju, a zajedno žive u Americi.

Kada je reč o istočnom, tačnije balkanskom mentalitetu za koji znamo da je nepresušan izvor anegdota i viceva, Kristina je pogodila pravo u metu. Često je naš mentalitet tema njenih šaljivih videa i nimalo nije daleko od istine. Čak je i objavila knjigu Eastern European dating – cultural guide", a inspiracija su bili brojni video snimci u kojima se osvrnula upravo na mentalitet Balkanaca, ljudi iz bivšeg SSSR-a i Slovena i Slovenki uopšte.

Na Instagramu ima preko 250.000 pratilaca, a postovi koji su dobili najviše pregleda su oni u kojima opisuje kako izgleda brak sa Srbinom.

"Godišnjica nam je braka i htela sam da napravim dugačak post pretvarajući se da sam stručnjak za veze ili nešto slično, ali sam umesto toga odlučila da uradim ovo", napisala je Kristina i objavila video sa naslovom "Iz tačke gledišta - udata si za Srbina".

"Roštilj, rakija i truba kao način života. Ujak koji u dvorištu peče 1.000 litara rakije. Novak Đoković kao crveno slovo. I spremanje hrane za slavu za 60 gostiju, a zapravo dolazi samo 30", navela je ova Moldavka.

Pogledajte više u njenoj videu i recite da li je u pravu ili šta biste još dodali:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)