PROMENILA ŽIVOT

USPELA SAM DA SMRŠAM, ALI NE 20 KILOGRAMA! Nina Badrić otkrila istinu - pomogao joj Novak Đoković, jedno piće IZBACILA!

Autor Tamara Veličković

Dok svi bruje o tome kako Nina Badrić "naprasno izgleda vitkije", pevačica je odlučila da otkrije istinu o kilogramima.

Izvor: Twitter/TennisTV/Instagram/badrich

Nina Badrić u poslednje vreme privlači ogromnu pažnju, jer se mnogima čini da je znatno vitkija. Tome doprinose fotografije u kupaćim kostimima koje pevačica plasira na društvene mreže, a u kojima nemamo često prilike da je vidimo. Odjednom se proširila vest da je Nina uspela da izgubi 20 kilograma, a ona je odlučila da otkrije istinu.

"Nikada u životu se nisam udebljala, niti smršala 20 kilograma. To je ogromna kilaža. Ja jesam izgubila nešto na kilaži, ali to je neznatno, ne radi se ni o 10, a kamoli o 20 kilograma. Ono što je meni zanimljivo, to je da se od prvog dana karijere meni mere izgled i kilogrami. Ja se zahvaljujem svima koji se toliko brinu o mojoj kilaži", izjavila je pevačica za Hype TV.

Podsetimo, inspiraciju da promeni ishranu, pevačica je pronašla u režimu Novaka Đokovića. Ona je na Instagramu otkrila da se oseća mnogo bolje otkako je promenila način ishrane. "Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe", napisala je Nina i dodala kako je Novak Đoković bio jedan od primera kojim se vodila.

"Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim tim kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život", poručila je pevačica.

Iako joj nije bilo jednostavno da se navikne na jelovnik bez mesa i mesnih prerađevina, već nakon nekoliko dana, shvatila je da se oseća zdravo i da ima više energije, pa je i želja za mesom nestala. Njena ishrana temelji se na povrću, koje jede u neograničenim količinama. Salate jede uz svaki obrok, a na unos voća pazi jer ono sadrži puno šećera.

"U jelovnik sam uvrstila i supe od brokolija, bundeve i drugog povrća. Odgovara mi jer me zasiti, a nemam osećaj nadutosti", dodala je Nina, koja je unos testenine svela na minimum, a gazirana pića uopšte ne konzumira. Kad dobije želju za slatkim, pojede dve do tri kockice čokolade.

BONUS VIDEO:

(MONDO)