POGLEDAJTE!

POSLE OPERACIJA NA SRCU, ŠVARCENEGER "PUMPA" BICEPSE U 76. GODINI! Trening šokirao i najuspešnijeg bodibildera! (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Pogledajte kako Arnold Švarceneger trenira u 76. godini!

Izvor: Instagram/screenshot/schwarzenegger

Popularni holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije proslavio je 76. rođendan! Arnold Švarceneger, koji je jednom prilikom otkrio da su mu dve navike pomogle da ostane vitak tokom karijere, i dalje svoje telo održava u top formi. Iako je imao niz operacija na srcu, Švarci je pokazao kako trenira u osmoj deceniji. Reklamirajući svoj podkast pod imenom "Arnold's pump club", objavio je snimak sa najuspešnijim bodibilderom svih vremena, Ronijem Kolmanom.

Glumac je radio vežbe za mišiće ruku, šaleći se sve vreme na račun svojih "76-godišnjih, ali i dalje impresivnih bicepa i tricepsa". Takođe, spomenuo je kako veruje da ih sve vreme posmatra legendarni bodibilder Franko Kolumbu, koji je pre četiri godine preminuo tokom plivanja na Siciliji. Napomenuo je da su bili nezadvojni prijatelji 54 godine.

Izvor: Instagram/Schwarzenegger

Roni Kolman, koji je imao ozbiljne zdravstvene probleme sa kičmom i teške operacije, uspešno se oporavio. Ljudima je bilo drago što vide kako Švarci i Roni treniraju zajedno, naročito jer je glumac u osmoj deceniji. Podsetimo, dok stručnjaci ističu da je doručak najvažniji obrok u toku dana, Arnold je otkrio da je izbegavao da ga konzumira u ranim jutarnjim satima.

"Ponekad nakon treninga pojedem jaja ili granolu s jogurtom. To je zapravo užina umesto doručka", rekao je Arnold i pojasnio da gubitak težine zahteva kalorijski deficit ili unos manje kalorija u odnosu na one koje potrošimo u danu. Arnold je ranije otkrio da sledi vegansku ishranu, a njegov poslednji obrok u danu je supa od povrća. Glumac je podelio i recept, koji uključuje maslinovo ulje, limunov sok, kumin, so, biber, leblebije, bujon, jogurt i sveže začinsko bilje.

Pogledajte kako Švarceneger trenira u 76. godini:

BONUS VIDEO:

(MONDO)