ISKUSTVO

NUTRICIONISTI ŠOKIRALI GLUMCA: MORAŠ DA PIJEŠ 7,5 L VODE DNEVNO! Prvu promenu jedva podneo - Ljudi, to je NOĆNA MORA

Autor Tamara Veličković

Zbog velike količine vode koju je pio na dnevnom nivou, Kris Prat je, kako kaže, doživeo pravu noćnu moru.

Izvor: Instagram/screenshot/prattprattpratt

Kada je dobio ulogu u filmovima "Čuvari galaksije", nije ni slutio koliko će pripreme biti teške. Glumac Kris Prat kaže da je doživeo pravu noćnu moru jer je za Marvelovog superheroja morao da bude u odličnoj formi. Nutricionisti su mu rekli da mora da se odrekne piva, ali to glumcu nije teško palo. Kada je čuo da dnevno mora da popije 7,5 litara vode, nije krio koliko je šokiran.

Na taj način, posle šest meseci, smršao je oko 27 kilograma. Taj rezultat ga je prilično iznenadio, jer je dnevno unosio oko 400 kalorija. Ipak, jednu promenu nije mogao da podnese. "Kad pijete toliko vode, to znači da stalno mokrite. Taj deo mi je bio noćna mora", izjavio je Prat.

Iako je napravio veliku promenu za ulogu, Prat nije glumac koji je se upisao u najdrastičnije filmske transformacije. Vinsent D'Onofrio drži rekord za glumca koji se najviše udebljao, za ulogu vojnika u filmu "Full Metal Jacket". Dobio je 32 kilograma, a trebalo mu je devet meseci da ih skine. Pročitajte i iskustvo devojke koja je pila četiri litra vode dnevno!

BONUS VIDEO:

(MONDO)