KO JE U PRAVU?

NARUČIO HRANU U MEKU I DOBIO KESU SA CELIM PAZAROM! Njegov potez izazvao RASPRAVU, radnici plakali (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Amerikanac naručio hranu u Meku i slučajno dobio još jednu kesu - sav pazar.

Izvor: Tiktok/dookiedoeboy/Screenshot

Kada biste slučajno od radnika iz Mekdonaldsa dobili sav pazar, da li biste ga vratili? Potez jednog Amerikanca izazvao je raspravu na društvenim mrežama. Objavio je snimak u kom je prikazao kako odlazi na "drajv-in" i naručuje hranu iz Meka. Primetio je da je dobio još jednu kesu, a u njoj se nalazilo 5.000 dolara.

Snimak je objavio na TikTok koji sada broji milione pregleda i hiljade komentara. Amerikanac je parkirao automobil, ušao u Mek i vratio novac zaposlenima. Radnici su bili oduševljeni, a pojedini su plakali. Kako bi dobio nagradu za svoj gest, Mek mu je ponudio besplatnu hranu mesec dana i 200 dolara.

Ipak, njegov potez izazvao je polemiku. "Doslovno bih pomislila 'Svemir me blagoslovio' i odvezla se. Lol", "Da, ne bih vratio novac, Mek to može da preživi", "U redu, ali realno gledano, taj iznos ne bi nimalo oštetio Mek", "Trebalo je da ti daju da jedeš godinu dana besplatno, a ne mesec dana", pisali su mnogi.

Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili njegov potez. "Dobro se dobrim vraća", "Svaka čast. Verovatno si sačuvao poslove tih radnika", "Za ljude koji pišu 'Uzmi novac i beži' - kamere su svuda. Brzo bi vas pronašli. Sjajan posao brate. Pravi si", "Bravo, za primer", pisali su ostali. Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)