Stil

NOVOSAĐANKA NAJLEPŠA NA DODELI OSKARA! Nina Seničar u NAJUŽOJ HALJINI pokazala trudnički stomak (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Nina Seničar zasenila je holivudske glumice na dodeli Oskara!

Izvor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Dodela Oskara je i pravi modni spektakl koji prate milioni. Bilo je raznih izdanja i pehova sa haljinama, ali ako bi se birala najlepša žena na prestižnom događaju, to bi bila Nina Seničar. Makar ako je suditi po komentarima koji se šire mrežama uz fotografije sa crvenog tepiha. Srpska glumica, voditeljka i manekenka došla je na Vanity Fair Oscar Party u uskoj haljini koja je savršeno istakla trudnički stomak.

Izvor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Tradicionalna holivudska žurka koja je usledila posle svečane ceremonije, definitivno će pamtiti Nininu toaletu. Nedavno je objavila da čeka drugo dete sa američkim glumcem Džejem Elisom, a ovo je bila idealna prilika da pokaže koliko blista u trudnoći. Nina je izabrala jako usku, dugačku haljinu od pliša kojom je otkrila ramena.

Izvor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Donji deo haljine se vukao po podu, a veliku pažnju privukla je i interesantna torbica okruglog oblika. Stajling je upotpunila efektnim nakitom - ogrlicom, narukvicom i prstenom u kompletu, dok je za minđuše izabrala popularne alke. Kada se Nina pojavila, odmah su usledili blicevi fotografa. Prvo je pozirala sama, a potom i sa suprugom. Kako vam se dopada ovo izdanje?

Izvor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Pogledajte i ostala modna izdanja na dodeli Oskara:

BONUS VIDEO: Doručak Nine Seničar

(MONDO/T.V.)