Rasprava

"BRATE, NA KOGA IMA DA BUDEŠ LJUBOMORANA?" Srbi otkrili šta im smeta kod današnjih devojaka - spisak "CRVENIH ZASTAVICA"

Autor Teodora Boškovski

Srbi otkrivaju šta ih odbija kod devojaka sa naših prostora.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Crvene zastavice" kod neke osobe ili u jednom odnosu smatraju se za znakove upozorenja, mogu da budu alarm, ukazujući da nešto nije u redu. Slično su poput crvenih zastavica koje se daju plažama kao znak zabrane kupanja bez izuzetka. Vodeći se time, jedan Srbin je na popularnom forumu postavio pitanje za sve pripadnike jačeg pola:

"Momci, šta je vama sve crvena zastavica kod devojaka sa naših prostora?", napisao je Srbin.

Odgovora je bilo raznih, neki su pisali iz sopstvenog iskustva, na taj način ukazujući šta je za njih neprihvatljivo kod devojaka. Na listi su se našle karakterne osobine devojaka koje Srbima ne prijaju, ali i loše navike poput konzumiranja cigareta.

"Neprihvatanje odgovornosti za stvari koje joj se dešavaju u životu", bio je jedan od prvih komentara.

"Kod nas ljudi pokušavaju da budu ono što nisu u nadi da ce privući suprotan pol, a u suštini to što kriju je u stvari ono što je najkvalitetnije kod njih. Po meni je crvena zastava kad je žensko neiskreno prvo sa samom sobom. Često imam utisak da žene radi drugih žena ne žele da budu sa nekim", glasio je drugi komentar.

Većini je smetala razmaženost, a jedan Srbin se osvrnuo na "moderne" devojke koje "liče jedna na drugu":

"Stalno mora da ima telefon na milimetar od sebe, kači ig storije i ima dosta pratioca, psuje, nikad ne preuzima odgovornost (uvek su joj krivi roditelji, momci, profesori, poslodavci itd), dok su joj hobiji su gledanje serija i filmova", napisao je on.

Bilo je i onih kojima je "crvena zastavica" bila kada se devojka ima previše muškog društva, kao i kada previše flertuje. Takođe, i ljubomora je zauzela svoje mesto u ovoj raspravi.

"Neosnovana ljubomora. Brate, na koga ima da budeš ljubomorana? Realno. Ako mi brani druženje sa ortacima. Drugari su jedna od retkih stvari koja me čini srećnim u životu, i to ne mogu da žrtvujem", napisao je još jedan Srbin.

A šta je vama odbojno kod današnjih devojaka?

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)