Stil

VODITELJ IZGUBIO 19 KILOGRAMA ZA KRATKO VREME! Mala izmena u ishrani i "NOV ČOVEK" - ovo su 3 ZLATNA SAVETA

Autor Teodora Boškovski

Voditelj otkriva 3 zlatna pravila za mršavljenje!

Izvor: Youtube/James Martin's Saturday Morning/Printscreen

TV kuvar i voditelj Džejms Martin otkrio je svoju ishranu i zdravstveni režim, pošto je uspeo da izgubi19 kilograma zahvaljujući novim promenama. On je otkrio 3 zlatna saveta za efikasno mršavljenje.

Zvezda emisije "Subotnje jutro" Džejmsa Martina na ITV-u otkrio je da jede ribu dva puta dnevno. Za njega ne postoji ništa jednostavnije od od prženja malo lososa u tiganju i posluživanja sa odličnim mladim krompirom i sezonskim povrćem.

Kristen Smit, registrovani dijetetičar i portparol Akademije za ishranu i dijetetiku, objasnila je zašto bi ovo moglo da funkcioniše. Ističe da većina ribe je bogata proteinima, ali sadrži manje kalorija od drugih izvora proteina, poput živine ili govedine.

"Hrana bogata proteinima može pomoći u povećanju sitosti i sprečiti prejedanje tokom ili između obroka. Štaviše, mnoge ribe su takođe pune omega-3 masnih kiselina, esencijalnog nutrijenta koji promoviše zdravlje srca i mozga", dodaje.

Pored toga, 51-godišnjak svoj gubitak težine pripisuje velikoj promeni ishrane i načina života. Ovo uključuje pijenje puno vode i više kretanja.

Tri saveta za mršavljenje Džejmsa Martina:

  • Jedite više zdravih obroka - uključujući ribu i sezonsko povrće
  • Piti više vode
  • Budite aktivni - ne obavezno u teretani, već u svakodnevnom životu

Pogledajte kako je TV voditelj izgledao pre:

Izvor: Youtube/This Morning/Printscreen

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)