Stil

NAJMODERNIJE VENČANICE ZA 2024. GODINU! Balske nisu više u trendu, za hrabre mlade stiže jedna izazovna

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte koje venčanice će biti inspiracija mnogima u 2024. godini!

Izvor: BIEL SOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proleće je doba godine kada sve cveta, dolazi do promena, novih početaka i velikih koraka. Pa tako, i svadbe i venčanja se polako pripremaju na proleće. Potrebno je na vreme organizovati čitav događaj, od restorana, zvanica, preko dekoracije, muzike pa sve do odeće. Najveći izazov mladama upravo predstavljaju venčanice. Kako odabrati idealnu venčanicu u moru šarenolikih gde je svaka na svoj način prelepa.

Takođe, trendovi se iz godine u godine menjaju, te nešto što je bilo "vau" prošle godine, danas je potpuni promašaj. Pa tako, balske venčanice su odavno otišle u zaborav. Danas dizajneri ekperimentišu sa stilovima i materijalama. U jednom momentu videćete najjednostavniju venčanicu na svetu, a zatim veoma raskošnu. Ko voli nek' izvoli je parola koja odzvanja pistama.

Pa tako, na nedavnoj reviji u Barseloni poznatog španskog brenda venčanica mogli smo da vidimo koje venčanice će da dominiraju tokom 2024. godine. Tradicionalni materijali su i dalje zadržali svoju mesto na svadbama, poput čipke, veza, perja i šljokica. Međutim, forma se promenila. 

Izvor: BIEL SOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za odvažne mlade stižu venčanice koje po nekima otkrivaju i više nego što treba. Naime, providne haljine biće u trendu i na svadbama, ali sa dosta čipkanih detalja i šara. Takođe i "sirena" haljine su i dalje aktuelne, kao i venčanice sa dubokim šlicem, ali jednostavnog i oštrog kroja. Ono što je zanimljivo kada su stilovi venčanica i odeće za 2024. godinu u pitanju, jeste da detalji igraju važnu ulogu u izgledu jedne mlade. Šeširi, čipkane rukavice i pompezan nakit biće apsolutno u trendu.

Pogledajte u galeriji venčanice za 2024. godinu:

 BONUS VIDEO: Venčanica Kejt Midlton

 (MONDO/T.B.)