ANKETA

"ONO KAD BABA HOĆE DA BUDE DEVOJKA" Demi Mur na udaru prozivki zbog ove fotke, u 61. dekolte do pupka!

Autor Tamara Veličković

Šta mislite o izdanju Demi Mur koje je izazvalo buru reakcija?

Izvor: Profimedia

Demi Mur oduvek dobija komplimente na račun izgleda, a naročito nakon Filmskog festivala u Kanu. Korisnici društvenih mreža vode rat jer mnogi imaju kritike za holivudsku glumicu. Dekolte do pupka je glavni razlog. Demi je obukla dugačku haljinu koja ističe grudi, ali mnogi pišu da to nije primereno.

"Baka pokušava da izgleda kao devojčica, uz pomoć plastične hirurgije", "Izgledaš staro", "Ovaj izgled ne pristaje tvojim godinama. Trebalo bi da se ošišaš, pokriješ grudi...", "Demi, nemaš 20", samo su neki od komentara. Bilo je i onih koji su istakli da lepoj i zgodnoj ženi sve dobro stoji. Pogledajte fotku i glasajte u našoj anketi:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Podsetimo, Demi se nedavno u potpunosti skinula za svoj novi film The Substance.

"Bilo je to vrlo ranjivo iskustvo i zahtevalo je puno osetljivosti i mnogo razgovora o tome što pokušavamo da postignemo. Imala sam odličnu partnerku s kojom sam se osećala vrlo sigurno. Očigledno smo bile prilično bliske i gole i takođe smo u tim trenucima dobijale dosta napada o tome koliko su te situacije apsurdne. Na kraju krajeva, radi se samo o stvarnom kanalisanju vaše komunikacije i međusobnog poverenja", rekla je Demi Mur.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)