ZAINATILA SE I ZA 25 DANA SKINULA 5 KG! "Svakog dana sam pratila 3 pravila, ali doručak je presudio"

Fitnes influenserka otkrila kako je uspela da smrša 5 kg za 25 dana.

Instagram/melissa.lattari

Melisa Latari je popularna fitnes influenserka koja svakodnevno deli savete o mršavljenju. Priznala je da se tokom leta prilično opustila kada je ishrana u pitanju, zbog čega je odlučila da smrša u kratkom roku, ali na način koji ne šteti zdravlju. Uvela je određena pravila i za samo 25 dana skinula 5 kg. Za početak je pratila 16-satni post. Posle 21 čas nije jela, pa sve do 14 ili 15 sati narednog dana, u zavisnosti od obaveza koje ima.

"Svaki put kada postim, moje telo se transformiše. Tu su, naravno, vežbanje i zdrava ishrana, ali morate to da uradite kako treba. Mnogi ljudi misle da je post jednak poremećaju ishrane. To nije slučaj. Ako to radite pogrešno, da, to bi moglo da dovede do poremećaja u ishrani, ali ako to radite kako treba, mogu da vam obećam da ćete se osećati najbolje i izgledati najbolje", rekla je Melisa.

3 pravila koje je influenserka pratila

Prvi obrok je moć

"Obično jedem jaja, avokado i pileća prsa kao svoj prvi obrok", rekla je Melisa i naglasila da je doručak ključan u procesu mršavljenja.

Vežbanje

Melisa je otkrila da je veoma discplinovana kada je trening u pitanju. Tri puta ide na kardio trening, dva puta nedeljno radi vežbe za gornji deo tela, a jedan dan odmara ili ga iskoristi za šetnju.

Hidratacija

Melisa je svakog dana pila tri litra vode. Naglasila je da je hidratacija od ključne važnosti, ali i spremnost da ne odustanete.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Hrana za mršavljenje  Tiktok/sororitynutritionist

(MONDO/T.V.)