Zdravlje

ŠOK SNIMAK! EVO ŠTA JE MOJ DEČKO ISPIŠKIO! Milioni ne veruju šta vide - "ovim možeš nekome OKO da izbiješ" (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Devojka pokazala kamen u bubregu koji je njen dečko izbacio kroz mokraćni kanal.

Izvor: Tiktok/vocalguide

Ko je ikada imao kamen u bubregu, zna koliko je ovo stanje bolno i mučno. A ukoliko se kamen ne razbije nekom modernom intervencijom, osobi koja ima ovaj problem ostaje samo da ga izbaci kroz urinarni trakt, što je proces koji ponekad toliko boli da ga upoređuju s porođajem!

Tako je bilo i u slučaju ovog momka koji je kroz urin izbacio kamen, a njegova devojka je to snimila! Snimak kamena iz bubrega ima više od 7,5 miliona pregleda, jer ljudi ne veruju kako izgleda "monstrum" koji je prošao kroz njegovo telo!

Presijava se kao dragi kamen, ima oštre ivice i dug šiljak na vrhu - komentari su se usijali! "Ovim možeš nekome da iskopaš oko", "kakav zlikovac", "da li je moguće da je ovo izbacio kroz tolicnu rupicu", samo su neki od njih.

Pogledajte slike!

I snimak!

"Svi nas pitaju da li je ovo šala, ali nije. Moj dečko ne pije gazirana pića, ne pije kafu, pije vodu i sokove. Ovaj kamen je bio dužine pet milimetara, i nije najgori koji je izbacio", objasnila je Loren Erou na snimku u kojem su odgovarali ljudima na komentare. Sve je zanimalo - koliko je ovo moralo da boli?!

"Bolelo je manje nego prethodni, nisam osetio kako se zaglavio ovoga puta. Ali boleo me je ceo desni donji deo tela", rekao je njen dečko.

"Makar mi nije naneo trajnu štetu", dodao je dečko a na pitanje da li bi ga prodao, rekao je da bi!

Pročitajte i koja hrana izaziva kamen u bubregu, i koja prirodna sredstva olakšavaju njegovo izbacivanje!

(MONDO)