Zdravlje

HJU DŽEKMEN U AGONIJI, OBJAVIO POTRESNU VEST: "Bolje da čujete od mene, uradili su mi DVE BIOPSIJE"

Autor Teodora Boškovski

Glumac Hju Džekmen ponovo prolazi kroz agoniju, na društvenim mrežama objavio da mu se rak možda vratio...

Izvor: Instagram/TheHughJackman

Holivudski glumac Hju Džekmen (54), poznat po ulogama u filmovima "Vulverin", "Dedpul" i "Iks-men" oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da se ponovo uhvatio u koštac s mogućom zloćudnom dijagnozom raka kože.

Do 2017. godine Džekmenu su već uklonili šest karcinoma kože s lica, a nakon nedavnog pregleda lekara, postoji mogućnost da mu se ova zloćudna bolest ponovo vratila. Pre svega u videu je želeo svim ljudima da skrene važnu stvar, a to je da redovno idu na preglede, čuvaju svoje telo i štite se od sunca.

"Hej, ljudi. Želeo sam da to čujete od mene u slučaju da me neko sretne na ulici ili slično. Upravo sam bio na dve biopsije. Otišao sam svom lekaru, dr. Ajronu, koji je divan. Za dva, tri dana saznaću o čemu se radi i čim saznam, obavestiću vas", započeo je glumac.

Takođe je otkrio da ga pege od sunca, koje su mu sada odstranjene s kože, prate od vremena koje je provodio napolju bez zaštite, pre više od 25 godina. Upravo zato pozvao je obožavaoce, posebno one na severnoj hemisferi uoči nadolazećeg leta, da se zaštite kada izlaze na sunce.

"Molim vas, stavite kremu za sunčanje. Jednostavno, nije vredno toga. Bez obzira koliko želite da pocrnite, verujte mi, verujte mi, verujte mi. Stavite kremu za sunčanje. I dalje ćete beskrajno uživati. Molim vas, čuvajte se!", naglasio je Džekmen na kraju.

Pogledajte šta je sve glumac poručio u videu:

 (MONDO)