Hm?

TRIK NATAŠE BEKVALAC ZA FIT LINIJU! OTKRILA KAKO IZBEGAVA SLATKIŠE: Kad joj se prijede čokoladica, ODMAH uradi ovo

Autor Teodora Boškovski

Kako to postiže Nataša Bekvalac?

Izvor: Instagram

Pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od zgodnijih žena na estradi čak iako je zagazila u petu deceniju života i iza sebe ima dve kćerke. Što bi čuveni dr Huas rekao - "Žena si, možeš sve!" Ali kako?

Mala plava iz srpske Atine redovno vodi računa o svom izgledu i uprkos svakodnevnim obavezama i poslu. Redovono trenira, a u više navrata je otkrila šta jede. Jednostavno, pridržava se plana koji tačno nalaže koje namirnice sme, a koje ne sme da jede. Takođe, postoji I jedan važan trik koji joj pomaže da odoli slatkišima i nezdravim šećerima.

"Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa 'zabranjene liste' poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše nikako ne. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve ispočetka i tako do željenih rezultata", objasnila je Nataša ranije za Kurir TV koja ništa ne bi uspela, da nije bilo treninga.

Takođe, ranije je za magazin Helioo otkrila i mali trik uz pomoć kojeg izbegava slatkiše:

"Zavaram se… Često iza gladi ili želje da pojedemo nešto slatko stoji žeđ. Voda je uvek dobro rešenje za trenutne željice", rekla je pevačica, koja ovaj trik praktikuje godinama.

Pogledajte u galeriji kako sada Nataša Bekvalac izgleda:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)