Osvojio je Real Madrid Ligu šampiona po 14. put u istoriji i tako potvrdio da su oni stvoreni za najjače evropsko fudbalsko takmičenje.

Ali u Madridu ne spavaju na lovorikama - dok je Isko već potvrdio odlazak iz kluba, Real samo što nije objavio dolazak Orelijena Šuamenija!

Radi se od 22-godišnjem defanzivnom vezisti Monaka koji je, da stvar bude zanimljivija, imao ponude i Reala i Liverpula, oba kluba koja su nastupala u subotnjem finalu Lige šampiona.

Šuameni je istakao da se njemu oba kluba dopadaju, ali mladi Francuz je sada bliži prelasku u Real. To tvrdi i uvek pouzdani Fabricio Romano.

On navodi da postoje direktni kontakti između Reala i Monaka. Predstavnici dva kluba rade ovog ponedeljka na postizanju dogovora oko visine obeštećenja koje bi Real morao da im plati za talentovanog igrača.

Navodi se da ne postoje nikakve prepreke po pitanju želje igrača i da sada samo još klubovi moraju da se dogovore. A to znači da je Šuameni praktično doneo Realu još jednu pobedu nad Liverpulom...

Šuameni je karijeru počeo u Bordou, iz kog je 2020. prešao u Monako u transferu vrednom 18.000.000 evra, a sada bi Real za njega mogao da plati čak i 80.000.000 evra ako je verovati "RMC Sportu".