Poznato je da oni najbolji fudbaleri zarađuju mnogo novca i da vole taj novac posle da troše na skupe automobile ili skupu odeću.

Ali Serhio Ramos je otišao korak dalje. Njegovo troškarenje na skupocenu hranu valjanu u zlatu dovelo je do osude španske javnosti!

Ramos je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj on i njegova supruga Pilar Rubio u restoranu u Dubaiju jedu mesni odrezak. Ali ne bilo kakav.

Ovaj komad mesa bio je uvaljan u 24-karatno zlato i vrednost tog obroka je 900 evra. Ništa čudno za fudbalsku legendu koja već 15 godina zarađuje silne milione, ali ta njegova objava se nije svima dopala. Neki su to Ramosu i poručili u komentarima na fotografiju koja je u međuvremenu obrisana.

"Pola radnika u zemlji radi 50 sati kako bi zaradili taj novac", poručio je jedan, dok je drugi dodao kako je takav luksuz "nesposobnost povezivanja saosećanja s realnošću".

Bilo je tu još mnogo negativnih komentara, ali teško da će Ramosa oni pogoditi.

Ramos je 16 godina proveo u Real Madridu, bio je kapiten i "kraljevskog kluba" i reprezentacije Španije, a sada nastupa za Pari Sen Žermen. Iako pri kraju svoje karijere, Serhio Ramos u Parizu zarađuje oko 6.000.000 evra po sezoni. A ovo je njegova supruga Pilar Rubio, inače poznata TV voditeljka u Španiji:

Instagram/Printscreen/pilarrubio_oficial Pilar Rubio