Hrvatska je osvojila treće mesto na Mundijalu, ali su njihovi fudbaleri nastavili da se brukaju! Dvojica prvotimaca Dejan Lovren i Marcelo Brozović uhvaćeni su na snimku kako pevaju ustaške pesme i podsećaju na rat u Jugoslaviji i sve kroz šta je narod prošao u prošlosti.

Više od 100.000 navijača dočekalo je "vatrene" u Zagrebu, posle čega su igrači odlučili da nastave proslavu, a spomenuta dvojica to su u radili u Velikoj Gorici u kafiću čiji je vlasnik baš Brozović. Onda su krenuli da pevaju razne pesme, među kojima je bila i ona koja je uzburkala javnost. Nešto što definitivno nije potrebno u momentima proslave velikog uspeha i svega što je ostvareno u Kataru.

Pevali su pesmu Marka Perkovića Tompsona "Anica Kninska kraljica", a stihovi te pesme, između ostalog kažu i sledeće. "Zbog Anice i bokala vina zapaliću Krajinu do Knina. Zapaliću dva, tri srpska štaba, da ja nisam dolazio džaba". Taj stih su Lovren i Brozović pevali uglas sa svojim prijateljima koji su bili tu sa njima na proslavi. Na sve to je i selektor Zlatko Dalić posvetio pobedu braniteljima i pričao o ratu...