Agonija Juventusa koja traje puna tri meseca u slučaju Dušana Vlahovića, a od starta sezone kada je Pol Pogba u pitanju došla je na svoj kraj. Nakon oduzimanja bodova "staroj dami" i pogoršavanja siutacije u klubu konačno su došle lepe vesti, pošto je Masimilijano Alegri najavio da se dvojac vraća u ekipu.

Vlahović je poslednji meč za Juventus odigrao još 25. oktobra protiv Benfike u Ligi šampiona, a sada će u meču sa Moncom u nedelju od 15 časova. 

"Vlahović i Pogba će biti u timu, a Kvadrado bi mogao da se vrati za meč sa Laciom. Bonući je još uvek daleko, a Kjeza neće moći da igra u nedelju jer ima problema sa operisanom nogom. To je normalna stvari, on je takođe spreman za Lacio", istakao je Alegri.

Vlahović je u Kataru igrao za Srbiju i tek je sada jasno koliko je rizikovao nastupom za "orlove". a videćemo da li će meč sa Moncom početi sa klupe ili u startnoj postavi. Juventus do kraja sezone čeka velika bitka jer su sa minusom od 15 bodova pali na 11. mesto, pet bodova daleko od Evrope, a 12 od Lige šampiona.

"Klub je snažan i moramo da osvajamo što više bodova. Imamo još 19 mečeva i Monca je prva na listi. Moramo da budemo oprezni jer su u dobroj formi", rekao je Alegri.