Nakon tragedije u Španiji oglasila su se i braća Gudelj! Posle nekoliko dana potrage mladi 18-godišnji fudbaler Kordobe Alvaro Prijeto pronađen je mrtav između dve kompozicije vozova na pruzi, a oba brata su se oprostila od svog saigrača i prijatelja. 

Levi bek Kordobe Dragiša Gudelj igrao je u Kordobi sa Alvarom i on je uz sliku poginulog fudbalera napisao: "Moje iskreno saučešće za celu porodicu mi smo uz vas. Počivaj u miru Alvaro". Njegov stariji i poznatiji brat Nemanja se takođe oglasio i na instagramu objavio sliku Prijeta uz emotikone koji se mole i emotikone krsta. 

Prijeto je pre nekoliko dana nestao i izgubio mu se svaki trag nakon što je propustio voz kojim je trebalo da se iz Sevilje vrati u Kordobu. Pogledajte kako je njegovo telo pronađeno na pruzi: 

Profimedia Leš koji čeka na identifikaciju, između dva vagona u oblasti gde traže mladog Kordovana Alvara Priet

Dragiša Gudelj se tek nedavno vratio na teren posle drame koju je on preživeo igrajući za Kordobu. Nekadašnji fudbaler mladog tima Ajaksa, Velena, Vitorije Giramaeš i rezervne ekipe Kadiza stigao je u Kordobu 2022. godinem a 25. marta 2023. je na meču sa Rasing Ferolom kolabirao u 11. minutu. 

Srećom reakcija lekara je bila brza i uz dva defibrilatora Gudelj je stabilizovan. Nakon 10 minuta je odvezen u obližnju bolnicu, a meč je prekinut. Gudelj je preživeo srčani udar, a lekari su kasnije otkrili da je zaporavo na nekoliko minuta on bio mrtav! Uspeo je srećom da se oporavi, pa čak i da postigne gol po povratku na teren, a sada tuguje zbog smrti saigrača u prijatelja. 

Screenshot_2.jpg
Instagram/dragigudelj/printscreen 

Screenshot_1.jpg
Instagram/nemanjagudelj/Screenshot 

 BONUS VIDEO: 

"SUZE SU SAME KRENULE, NISAM MOGAO DA IH ZADRŽIM!" Gudelj nije mogao da sakrije emocije: Cele godine... Prvo Dragiša, SADA BEBA Kurir