Srpski fudbaleri Matija Nastasić i Predrag Rajković bili su veoma blizu toga da zadrže Real Madrid na "nuli", međutim ko zna koji put ove sezone "kraljevski klub" je uspeo da prelomi utakmicu u završnici. Antonio Ridiger je u 78. minutu na dodavanje Luke Modrića postigao jedini gol na meču, za pobedu Real Madrida od 1:0, a imaće za čim da žale gosti za Majorke jer su se do tog trenutka držali više nego dobro.

Imali su igrači Reala "više od igre", držali su posed lopte od skoro 70 odsto i uputili su 17 šuteva ka golu Predraga Rajkovića, a bilo bi još više da Matija Nastasić i ostali u odbrani nisu odlično "izlazili" na pojedine udarce. Ipak, onaj Ridigerov bio je nezaustavljiv...

Nastasić (30) je inače ove sezone odigrao 15 utakmica za Majorku u svim takmičenjima i postigao je jedan gol, dok je poslednji put dres reprezentacije Srbije nosio u martu 2022. godine protiv Danske. Što se tiče Rajkovića, standardan je na golu Majorke i sačuvao je svoju mrežu šest puta ove sezone, dok je u dresu sa državnim grbom "izgubio jedinicu". Trenutno je kod Vanje Milinković-Savića.

BONUS VIDEO:

Piksi postao počasni građanin Opštine Palilula Kurir/M.S.

(MONDO - M.V.)