Da li Igor Duljaj ostaje na klupi Partizana ili ne? Spekulacije postoje, navodno je bliži odlasku, ali potvrde još uvek nema. Čelni ljudi kluba iz Humske još uvek se ne oglašavaju i čeka se da i zvanično saopšte šta je konačna odluka u vezi šefa stručnog štaba.

Počasni predsednik crno-belih Ivan Ćurković smatra da ne treba menjati trenera. "Igor treba da ostane, bez obzira na rezultatsku krizu. Partizan nije na sredini tabele, drugi je i ne vidim ovo kao neku vrstu debakla", rekao je Ćurković za "Sport klub".

Smatra da je pogrešan momenat da se donosi takva odluka. "Igrači i Duljaj se poznaju, radili su zajedno cele sezone, veruju mu. Ne mislim da je sada trenutak za smenu trenera. Treba završiti sezonu, boriti se do kraja. Tek kada se završi poslednje kolo treba razgovarati šta i kako dalje."

Kurir/Nemanja Nikolić Derbi Igor Duljaj

TSC je pobedom u Humskoj prišao na samo četiri boda zaostatka u odnosu na crno-bele. "Nije TSC nešto novo za nas. Mučio nas je i ranije, mučio je i Crvneu zvezdu, evropska je ekipa. Poraz nije debakl. Ne treba dizati paniku, sve je u našim rukama i po mom mišljenju Igor treba da ostane", zaključio je Ćurković.



Standings provided by Sofascore

(Sportklub/Mondo - N.S.)

BONUS VIDEO:

Zeljko Obradović i Igor Duljaj MONDO