Fudbaleri Real Madrida savladali su Bajern iz Minhena (2:1) u revanšu polufinala Lige šampiona, pa će se protiv Borusije iz Dortmunda boriti za trofej na Vembliju 1. juna. Važnu ulogu u pobedi slavnog španskog kluba imao je i Luka Modrić koji je meč počeo na klupi, ali je u finišu bio impresivan na terenu stadiona "Santijago Bernabeu". Nije ni čudo kada se vidi kakvu je podršku imao.

Jedna od najpoznatijih navijačica u svetu fudbala bila je u Madridu kako bi podržala svog zemljaka! Hrvatica Ivana Knol, koja je široj fudbalskoj javnosti postala poznata na Mundijalu u Kataru gde je bodrila nacionalni tim svoje zemlje, u sredu uveče zablistala je i u Madridu. U kratkom dresu sa prezimenom Knol i brojem 69 na leđima, dubokim čizmama i uskim pantalonama Ivana je bila atrakcija na stadionu, a fotografije sa lica mesta objavila je uz tekst "Vamos Lukica".

Jasno je da je Knol pojavljivanjima na sportskim događajima i provokativnim izgledom želi da privuče pažnju, ali se ne može osporiti da je često prisutna kada sportisti iz Hrvatske beleže neke velike uspehe u karijeri. Ovog puta uspela je da spoji oba - Luka Modrić je stigao do finala, a njenu objavu lajkovalo je više od 180.000 ljudi. Pogledajte:

Kao što smo već rekli, Ivana je popularnost stekla na Mundijalu, a nakon toga je često prisutna na sportskim događajima širom sveta. Prati moto sportove, košarku i fudbal na različitim stranama planete. Nedavno je pozirala u dresu Arsenala koji joj je očigledno omiljeni tim u Engleskoj, a u jednom od intervjua priznala je joj fudbaleri često šalju poruke. Ivana Knol je tom prilikom govorila o udvaračima za koje lako zaključi šta žele od nje.

Instagram/knolldoll Ivana Knol

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Ivana Knol Aston Martin instagram/knolldoll