Srbija je pred Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj rešila da jedan od pripremnih mečeva odigra u Stokholmu, gde se sastala sa Švedskom. Ipak, ni jedan ni drugi tim nisu bili u prvom planu već čovek u loži koji je došao da ga ceo stadion poslednji put pozdravi! 

Naravno da je u pitanju Zlatan Ibrahimović! Sjajni napadač, jedan od najboljih špiceva koje smo ikada gledali na terenu. On se sa suprugom Helenom pojavio na stadionu, a kada su ga kamere uhvatile u desetom minutu meča na tribinama je nastao pravi delirijum! 

Čak i hladni Šveđani nisu bili imuni na njega, pa je Zlatan tako prikazan na velikom ekranu u društvu supruge i prijatelja. Kada je video da je u prvom planu i da su navijači krenuli u huk čim su ga videli on se prvo nasmejao, a onda jednim potezom digao stadion na noge! Pogledajte kako je to izgledalo: 

Arena sport 1 Premium Zlatan Ibrahimović sa suprugom

Kada je rukama gestikulirao srce "Frends arena" u Stokholmu je eruptirala! Pre same utakmice čuli smo i "Đurđevdan" kako se čuje sa razglasa stadiona, a videćemo i da li će možda Zlatan zapevati nešto na oproštaju, pošto znamo da je to ranije znao da uradi. Neverovatni napadač iz Malmea debitovao je za Švedsku 2001. godine kada je iz Malmea prešao u Ajaks, a u naredne 22 godine je na 122 meča dao 62 gola za nacionalni tim. Sa Švedskom je igrao na Evropskim i Svetskim prvenstvima, a sada godinu dana nakon oproštaja od fudbala želi da se oprosti na emotivan način od nacionalnog tima. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir Đurđevdan u Švedskoj