Slušaj vest

Ne može bez drame na Kopa Amerika! Dok se čeka finale između Argentine i Kolumbije i nastup Šakire na poluvremenu kako bi sve malo zaličilo na Superbol ponovo smo gledali penale. Igrali su Urugvaj i Kanada, bilo je 2:2 (1:1) posle regularnog dela meča, a zatim je penalima Urugvaj došao do bronze.

Na samom startu je Rodrigo Betankur na dodavanje Kaseresa pogodio za 1:0, a već u 22. minutu je bilo 1:1. Ismail Kome je pogodio na asistenciju Bombita, a Fakundo Pelistri je na trenutak doveo Urugvaj u vođstvo u prvom poluvremenu ali mu je gol poništen zbog ofsajda.

Do pred sam kraj je bilo mirno, a onda je Džonatan Dejvid pogodio za 2:1 u 80. minutu. Ipak Luis Suarez je spasio Urugvaj u 92. minutu, nekoliko minuta pred sam kraj kada je pogodio za 2:2. Prešlo se na izvođenje penala gde su Kanađani pali. Serhio Roše je prvo odbranio udarac Koneu, a onda i Alfonsu Dejvisu i Urugvajci su uzeli treće mesto. Poslednji meč Kopa Amerike odigraće Argentina i Kolumbija dva časa posle ponoći, kada će se odlučiti osvajač ovog turnira. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arenasport/screenshot Mesi Gol