Slušaj vest

Dušan Vlahović dobio je slobodno nakon eliminacije Srbije na Evropskom prvenstvu od 26. juna i iskoristio je to vreme da uživa. Ali, istovremeno Vlahović i trenira, tako da svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje kako izgledaju njegove individualne pripreme za novu sezonu.

Kada ne trenira, trudi se da "odmori mozak", a njegova fotografija na Instagramu privukla je veliku pažnju žena i za dva dana je prikupila skoro 300.000 lajkova. Kako i ne bi kada je Vlahović pokazao "kaldrmu" na stomaku. Pogledajte:

Vlahović se inače očekuje u petak u Torinu i obećao je novom treneru Tijagu Moti da će doći u tip-top formi. "Opsednut je treninzima, spreman je da dominira sledeće sezone u Juventusu", navode u Gazeti delo Sport uz podsećanje da je srpski napadač sve vreme uz sebe na odmoru imao i privatnog trenera.


Prethodna sezona u Juventusu bila je veoma uspešna za njega, ali nažalost to nije preslikao na dres Srbije na Evropskom prvenstvu jer nije postigao niti jedan gol, dok je uvršten i u najgori tim prvenstva.

Kurir/Nemanja Nikolić Dušan Vlahović konferencija

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Vrištanje zbog Vlahovića

(MONDO - M.V.)