Slušaj vest

Španskog fudbalera Marka Bartru (33) ostavila je devojka Džesika Gojkočea, jedna od najatraktivnijih španskih manekenki i influenserki. Upravo zbog nje, Mark Bartra je ostavio sportsku novinarku Melisu Himenez, sa kojom je bio u braku osam godina i ima troje dece, međutim nova ljubav nije bila dugog dala.

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, sve je propalo jer bi Mark Bartra ovog leta trebalo da promeni sredinu. Vratio se iz Trabzonspora u Betis zbog nje, međutim sada je opet nadomak povratka u Tursku, što se lepotici nikako nije dopalo. Tako je ona odlučila da stavi tačku na ovu vezu i praktično je time oslobodila Bartru iz "sek**alnog ropstva" u kome je bio od kada su počeli da se zabavljaju.

O čemu se radi? Bartra i Gojkočea su imali dogovor po kome su morali da vode ljubav svaki dan, a ako slučajno jedan dan preskoče - to moraju već sledeći dan da nadoknade. "Bila sam na Baliju pola meseca i tada nisam mogla da se viđam sa njim. BIlo nas je šestoro tamo i nismo imali privatnosti. Kad je bilo moguće, navukla bih zavese i zatvorila vrata. Ali, nisam baš mogla pored toliko ljudi oko sebe... ", pričala je Džesika Gojkočea koja se od 2021. godine zabavljala sa fudbalerom, međutim sada ništa od njegovog drugog braka.

Pogledajte i kako izgleda atraktivna Džesika Gojkočea:

Instagram/printscreen/goicoechea Jessica Goicoechea

Kao i ove fotografije atraktivne plavuše sa Instagrama:

Instagram/goicoechea Džesika Gojkočea

BONUS VIDEO:

Instagram/dilettaleottaand Dileta Leota

(MONDO - M.V.)