Slušaj vest

Mančester junajted je odlučio da zadrži menadžera Erika ten Haga i da vrlo ozbiljno pristupi letnjem prelaznom roku. Tako su u roku od samo nekoliko dana potrošili preko 100 miliona evra i to na samo dvojicu pojačanja. Prvo je iz Bolonje stigao napadač Džošua Zirkze (23) u transferu vrednom 42,5 miliona evra, a potom je danas Junajted objavio još jednu bombu, još skuplju od Holanđanina!

U pitanju je francuski štoper Leni Joro (18) koji je stigao iz Lila za 62 miliona evra! U pitanju je fudbaler koji iako je rođen 2005. godine, iza sebe ima već 60 nastupa za prvi tim Lila, a za njega su se interesovali i drugi bogati evropski klubovi. Ipak, Junajted je sve uspeo da pobedi.

Kada se Real Madrid uključio u trku za Jorov potpis, delovalo je da će Junajted gotovo izvesno izgubiti, međutim mladi Francuz je ipak pre želeo na "Old Traford". Razlog leži i u tome što se Realu nije žurilo sa njim, hteli su da sačekaju naredno leto i da ga dovedu bez obeštećenja. Joro je ipak hteo da bude fer prema klubu u kome je ponikao, dopala mu se ponuda i Junajteda, pa je prihvatio da obuče dres "crvenih đavola".

Podsetimo, ovog leta će biti i mnogo odlazaka iz Junajteda, pa su tako kofere već pokupili Antoni Marsijal, Rafael Varan, Doni van de Bek, Vili Kambvala i Mejson Grinvud, novi fudbaler Marseja. 

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Mančester siti crvena zvezda

(MONDO - M.V.)