Slušaj vest

Fudbaleri Juventusa doživeli su ubedljiv poraz u pripremnoj utakmici protiv Nirnberga (0:3), na "Maks Moslok stadionu" u Nemačkoj. Novi trener italijanskog velikana Tijago Mota uveo je u 46. minutu sa klupe Dušana Vlahovića i dao mu kapitensku traku. Nažalost, Srbin sa "devetkom" Torineza nije uspeo da izjednači rezultat na 1:1 jer u 72. minutu nije iskoristio penal. Šutirao je snažno u svoju desnu stranu i pogodio je stativu. Lopta se odbila, a Dušan je raširio ruke u znak nezadovoljstva svojim udarcem.

Nakon te propuštene šanse, Nemci su u završnici domaći učinili svoju pobedu ubedljivom, golovima Dustina Forkela i Tima Janiša. Pogledajte najzanimljivije detalje utakmice Nirnberg - Juventus:

Na startu Dušanove četvrte sezone u Juventusu, njegov tim igraće sledeću pripremnu utakmicu u subotu protiv francuskog Bresta u Peskari, a "generalnu probu" imaće u susretu protiv Atletiko Madrida, u Geteborgu 11. avgusta. Nova sezona Serije A počeće za Juventus 19. avgusta utakmicom protiv Koma, a na jesen će Vlahović i ekipa igrati u Ligi šampiona.