Slušaj vest

Srpski fudbaler Komnen Andrić vratio se u Hrvatsku i potpisao ugovor sa Rijekom. Andrić je pre dve godine otišao u Francusku gde je igrao za Klermon, a nakon slabe minutaže prošle sezone, odlučio je da ode. Najbolju ponudu poslala je Rijeka i sa njom je dogovorio saradnju na dve godine.

"Srećan sam što sam potpisao za Rijeku. Zadnjih nekoliko dana smo radili na tome i srećan sam što smo dogovorili saradnju. Odlučio sam se za Rijeku jer jako dobro poznajem ovu ligu i ovaj klub, dugo sam igrao u HNL-u i bio sam svestan da mi treba klub poput Rijeke da se vratim na stare staze i na neki način da budem na nivou na kom sam bio pre godinu ili dve", rekao je Andrić za zvanični sajt kluba.

Kako pišu hrvatski mediji, Andrić je bio jedan od najomiljenijih igrača u svlačionici Dinama koji je napustio za milion evra. U dresu "modrih" igrao je 53 utakmice i postigao je 16 golova uz sedam asistencija, dok je takođe igrao i za Inter iz Zaprešića. U jednoj sezoni bio je i najbolji strelac lige.

Prethodno je nastupao još i za OFK Beograd, Radnički Kragujevac, Ufu, Beleneses i Žalgiris. Tokom boravka u Francuskoj je postigao četiri gola na 42 nastupa, a imao je i tri asistencije.

BONUS VIDEO:

Instagram/alessandrodelpiero Luka Modrić i Alesandro Del Pjero