Slušaj vest

Partizan se nije do sada proslavio u Evropi pošto je prvo ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Dinamo Kijeva, a zatim je i u kvalifikacijama za Ligu Evrope poražen od Lugana. Sada je naredna stepenica dvomeč sa Gentomu plejofu kvalifikacija za Ligu konferencija, a dobra vest je da su Belgijanci pred duele sa crno-belima prodali najboljeg igrača

Vezista iz Južne Koreje Hjun Sok Hong otišao je u Tursku i posle lekarskih pregleda će potpisati ugovor sa Trabzonsporom. On je ovog leta odigrao svih sedam mečeva za Gent, dao je dva gola i imao je tri asistencije. Ipak pošto je upravo ušao u poslednju godinu ugovora Gent je morao hitno da ga proda, pa je tako ovaj plejmejker prodat za 4.500.000 evra.

Gent je do meča sa Partizanom došao posle dramatičnog duela sa Silkeborgom. Prvo je u Danskoj bilo 2:2, a onda je Silkeborg vodio 2:1 sve do samog finiša kada je Gent u 93. minutu izjednačio i golom u produžecima prošao dalje. Sada će morati da igraju bez najjboljeg igrača, što bi moglo malo da pogura crno-bele ka jeseni u Evropi.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arena Sport Haos na meču IMT - Partizan