Slušaj vest

U Zagrebu je preminuo Predrag Matić Fred, hrvatski političar i nekadašnji ministar u vladi, poslanik u Saboru i Evropskom parlamentu. Član SDP-a je primljen u bolnicu zbog komplikacija vezanih za žuč, a ovaj penzionisani oficir hrvatske vojske koji se borio u ratu devedesetih godina najpoznatiji je javnosti kao nekadašnji ministar branitelja. Ipak, sportskoj publici je poznat kao prijatelj iz detinjstvaSiniše Mihajlovića!

Kada je u decembru 2022. godine posle duge borbe sa kancerom preminuo nekadašnji reprezentativac i selekotr naše zemlje Predrag Matić se javio i otkrio da su oni bili prijatelji u detinjstvu. Pošto je Mihajlović iz Borova Sela, a Matić iz Slavonske Požege upoznali su se i družili u mladosti. Čak su i igrali fudbal zajedno. 

"Umro je moj prijatelj Siniša Mihajlović. Družili smo se, zajedno igrali mali fudbal i izlazili. Ratne godine su nas privremeno razdvojile, ali prijateljstva iz mladosti ne daju se pomutiti i ostaju zauvek", napisao je Matić tada. 

On je za zasluge u ratu odlikovan sa devet najviših državnih odlikovanja, a ratovao je upravo oko Vukovara i to kao dobrovoljac. Pogledajte kako su u mladosti izgledali Siniša Mihajlović i Predrag Matić Fred:

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

instagram/vickymiha MIHAJLOVIĆ UHVAĆEN U SEVDAHU! Pogledajte kako Miha iz kreveta peva OVAJ svima poznati narodnjak!